Compricer

Att använda en jämförelsetjänst som Compricer är att du mycket snabbt erhåller uppgifter från Sveriges främsta kreditlångivare, banker, försäkringsbolag och avtalsleverantörer. Compricer är i första hand en prisjämförelse sida där du hittar prisuppgifter och räntekostnader för mängder av olika avtal och abonnemang.
Detta är ett utmärkt verktyg för dig som är på jakt efter marknadens bästa avtal inom en mängd olika områden inom bank och hemavtal. Med hjälp Compricer lånejämförelse har du inte bara möjlighet att jämföra dagsaktuella räntor, kostnader och avgifter för bolån och billån, du kan även enkelt ansöka om privatlån. Ansökan går ut till flera olika lånebolag samtidigt, vilket gör att du problemfritt når ett större antal långivare på en och samma låneansökan. Du erhåller sedan svar inom 24 timmar från flera olika långivare. Du får fram en överskådlig jämförelse som hjälper dig att se vilken långivare som känns bäst och kan sedan gå vidare och ansöka om lån.

På webbplatsen finns även en mängd användbara tjänster:
Skapa prenumerationer som automatiskt uppdaterar dig om och när räntor förändras.
Jämför data om låneavtal, sparalternativ, aktiedepåer och kreditkort.
Användbart kalkylverktyg kan du enkelt beräkna kostnadsförändringen om din boränta ändras

Fördelen med Compricer är att du mycket snabbt erhåller uppgifter från Sveriges främsta kreditlångivare, banker, försäkringsbolag och avtalsleverantörer.