Fonddepå

Innan du bestämmer dig för att ansöka om lån av denna typ, är det viktigt att grundligt läsa igenom lånevillkor och avtal. Ta dig även tid att jämföra ränta för att hitta ditt bästa fonddepå med låga avgifter och minimala kostnader.

Handelsbanken

Till Handelsbanken är människor i alla åldrar välkomna att vända sig, oavsett storlek på pengapungen.  Banken tillhandahåller en i det närmaste komplett uppsättning med banktjänster. Enligt Svenskt Kvalitetsindex har Handelsbanken flest nöjda kunder av de svenska storbankerna.

Avanza bank

Det är mycket enkelt att komma igång med aktie- och värdepappershandel hos Avanza och courtage-avgifterna är bland de lägsta i landet. Nya kunder har möjlighet att välja mellan ett antal olika kontoformer. Avanza Zero är den enklaste depåformen och ger dig den lägsta fasta courtage-avgiften på markanden och är det naturliga valet för dig som endast investerar mindre summor i aktier.

Nordea

Finansjätten betraktas som en av Sveriges mest inflytelserika banker. Nordea samlar en mängd bank- och finanstjänster under ett och samma tak. Hos detta tongivande bankbolag kan du bland annat skapa sparkonto, låna pengar, teckna försäkringar samt handla aktier och värdepapper. Hos banken hittar du ett stort urval av olika tjänster att välja mellan. De flesta av dessa kan du nå och aktivera direkt via internet.  Givetvis finns även möjligheten att boka in personligt besök med en banktjänsteman per telefon eller på plats i banklokalen.

SEB

SEB har tagit fram skräddarsydda avtal och alternativ för att passa flera olika grupper i samhället, därför passar banken lika väl för studenter, lönearbetare, pensionärer och företagare. SEB är ett allsidigt alternativ för den som eftersöker ett brett urval av förmånliga finansiella tjänster. Banken erbjuder ett brett utbud av tjänster inom sparande, lån och försäkringar för såväl privatkunder som företag.

Swedbank

För att stödja hemmamarknadsaffären finns Swedbank etablerad på angränsande marknader som Finland, Norge, Danmark och Ryssland samt finansiellt viktiga länder som USA, Kina, Luxemburg och Spanien. Sveriges största bank Swedbank erbjuder flera olika typer av banklån till såväl privatpersoner som företagare. Idag har Swedbank en betydande andel av den svenska befolkningen anslutna som privatkunder i banken.